Theater

JOY! to the World

Op 21 december 2008 is de succesvolle theatervoorstelling “Joy tot the World” in première gegaan. Deze werd 2 maal uitgevoerd in theater De Cour te Terheijden en is een Kerst voorstelling voor jong en oud.

Voor het eerst zette Gospelformatie JOY! een geheel eigen productie op de planken welke een overweldigend succes werd! De combinatie van theater, traditionele a-capella gezongen Christmas carols en swingende gospelmuziek zorgde voor een grote verrassing. Het publiek werd getrakteerd op een sfeervolle, luchtige en vooral swingende uitvoering met een theatrale setting, wat bijzonder goed in de smaak viel. Het project gospelkoor dat speciaal voor deze uitvoeringen werd samengesteld gaf de voorstelling nog meer uniciteit.
Met hun ruime spel- en zangervaring overtuigden zij het publiek van hun professionaliteit. De muzikale begeleiding door een fantastisch combo zorgde ervoor dat het geheel de pan uit swingde.
Vanwege dit enorme succes is besloten de voorstelling in 2009 opnieuw aan te bieden aan theaters.
De show kan tevens worden geboekt als (deel)voorstelling bij evenementen, voor bedrijven en festivals. Speeltijden: vanaf eind november en de gehele maand december.