Optredens

Wij staan u graag met muzikale raad en daad ter zijde bij het inplannen en/of organiseren van uw eigen evenement, fondswerving, kerkconcert, feestavond, festival, school evenement, theaterconcert …. om het even wat voor een evenement. JOY! zorgt voor een geslaagde bijdrage bij elke gelegenheid.

Ook voor thema’s die u in uw bedrijf wilt belichten kunt u JOY! inschakelen. Een door u voorgesteld nummer met betrekking tot het thema brengt de groep op gepaste wijze ten gehore met aansluitend een mini-concert. Alles is bespreekbaar.

Misschien wilt u een workshop organiseren in uw dorp, gemeente, jeugdgroep of woonwijk met aansluitend een avond concert; ook dan zijn wij u graag van dienst. Deze manier van werken is uniek om uw omgeving, familie, vrienden en kennissen aan te moedigen en te enthousiasmeren om te komen kijken en luisteren naar een gospeloptreden waarin u zelf de sterren van de hemel zingt. Een prima manier om saamhorigheid uit te dragen met mensen die u veelal niet kent. De band die daarbij ontstaat is uniek te noemen.