Nieuws

Gospelworkshop aan de ‘Costa Blanca’

Posted by on Oct 23, 2013 in Agenda, Nieuws | 0 comments

Gospelworkshop aan de ‘Costa Blanca’

Zaterdag 9 november 2013: KOOR WORKSHOP Gospel zingen in Teatro del Sol Gospel, Soul & Harmony… voor iedereen die van zingen houdt LA NUCÍA. Samen zingen is een van de bezigheden waaraan heel erg veel plezier wordt beleefd. Dat weten de Nederlandse muzikanten Ruth Zange en Aureo Vermaes als geen ander. Ruth en Aureo, die zich een jaar geleden aan de Costa Blanca hebben gevestigd, zijn zeer succesvol in de muziekwereld en dan met name in de gospelscène. In Nederland hebben zij hun eigen gospelformatie en geven zij workshops voor...

read more

Knotsgekke nieuwe ‘Santa Run’ in hartje Tilburg

Posted by on Nov 5, 2012 in Agenda, Nieuws | Comments Off on Knotsgekke nieuwe ‘Santa Run’ in hartje Tilburg

Knotsgekke nieuwe ‘Santa Run’ in hartje Tilburg

De Santa Run zal bol staan van gezelligheid, sfeer en entertainment. DJ’s langs de route en op het Piusplein zorgen voor de muzikale omlijsting en een wervelend optreden van Gospelformatie JOY! zal de avond afsluiten.

read more

JOY! uitje naar de Ardennen

Posted by on Jun 17, 2012 in Nieuws | 0 comments

JOY! uitje naar de Ardennen

Naast samen muziek maken houden we ook van samen eten en plezier maken. Vandaar dat we een uitje boekten in juni 2012 naar de Ardennen.

read more

The ‘Golden Earring’

Posted by on May 10, 2012 in Nieuws | 0 comments

The ‘Golden Earring’

Op 10 mei 2012 vond in Paradiso Amsterdam de presentatie van de allernieuwste Golden Earring CD “Tits & Ass” plaats. Ruth zong op de CD samen met Pearl Jozefzoon de backing vocals van diverse nummers in. Zij was met enkele leden van haar groep present bij deze presentatie.

read more

De Reeshof Tilburg Loopt Warm Voor Eerste ‘Gospel’ Meezingfeest

Posted by on Dec 16, 2011 in Nieuws | 0 comments

De Reeshof Tilburg Loopt Warm Voor Eerste ‘Gospel’ Meezingfeest

De tuin van café restaurant de Kievitshoeve vormt vrijdag 16 december het decor voor het eerste openlucht-gospel meezingfeest van de Reeshof. Meteen na de grootse Santarun zal de vermaarde gospelformatie Joy acte de presence geven in de sprookjesachtig uitgelichte wintertuin. Onder het motto: meezingen mag maar het hoeft niet zullen zij bekende gospel en kerstliederen ten gehore brengen. In de Nederlandse gospel scène is de formatie Joy geen onbekende en ook op radio en TV waren zij vaak te zien en te horen. Zo hebben zij o.a. hun...

read more

JOY! op Ameland

Posted by on Oct 30, 2011 in Nieuws, Photogallerie 1 | 0 comments

JOY! op Ameland

Wat een leuke gebeurtenis als je met de hele groep voor een optreden op Ameland wordt uitgenodigd! Daar hebben we meteen een leuk weekendje weg van gemaakt.De Nederlandse eilanden zijn ook een beetje ‘buitenland’ althans…zo voelt het wel. Weg van de bewoonde wereld en los van het vasteland.

read more

JOY! & Be Sharp

Posted by on Feb 25, 2011 in Nieuws | 0 comments

JOY! & Be Sharp

Vrijdag 25 februari is Gospelformatie JOY! te zien in een dubbelconcert met Vocalgroup Be Sharp. Het concert begint om 20.00 uur in het Factoriumtheater te Tilburg. De kaarten kunnen worden gereserveerd via Veronique @mail: veronique@drixler.com Kijk voor meer info op www.besharp.nl

read more

Nieuwjaarsdrink Gent 2011

Posted by on Jan 9, 2011 in Nieuws | 0 comments

Nieuwjaarsdrink Gent 2011

De nieuwjaarsdrink lokte begin 2011 duizenden Gentenaars naar het Sint-Baafsplein waar 30.000 drankjes gratis werden verstrekt door het gemeentebestuur om te klinken op het nieuwe jaar en waar JOY! haar swingende gospelklanken over het plein liet galmen.

read more

Kerstconcert JOY! & Pearl

Posted by on Dec 24, 2010 in Nieuws, Photogallerie 1 | 0 comments

Kerstconcert JOY! & Pearl

24 december – Op Kerstavond gaf ‘Voice of Holland’ kandidate Pearl Jozefzoon samen met Gospelformatie JOY! een uniek kerstoptreden. Dit optreden vond plaats in de Evangelische Gemeente ‘De Schuilplaats’ te Culemborg. Deze speciale gelegenheid is gefilmd door RTL4 voor de backstage opname van ‘The Voice of Holland’. De opname zal op 5 januari worden...

read more

Inz & Uitz – Omroep Brabant

Posted by on Dec 17, 2010 in Nieuws | 0 comments

Inz & Uitz – Omroep Brabant

Gospel is voor iedereen! Dit leert Cilla van gospelzangeres Ruth Zange. Zij geeft de zogenaamde ‘Black Gospel Zangworkshop’. In korte tijd studeert Cilla een nummer in, samen met een koor, die ze ten slotte in gospelkleding ten gehore brengt!          

read more